Sønderborg Sportsrideklub glæder sig til indendørs DM

28-09-2021

I  uge 39 var Sønderborg Sportsrideklub værter for årets udgave af de indendørs Agria DRF Mesterskaber i springning for junior, ungrytter og senior.
Stævnet var godt besøgt med mange ekvipager, publikum og andre interesserede til et stævne, hvor de håber alle kan få nogle hyggelige dage med spændende sport

I uge 39, fra torsdag den 30. september til søndag den 3. oktober holdt Sønderborg Sportsrideklub landsstævne i springning, hvor Agria DRF mesterskaberne for junior, ungrytter og senior i springning indendørs skal afgøres. Foruden mesterskabsklasserne er der rig mulighed for at ride andre klasser fra LA til MA.

– Vi i Sønderborg Sportsrideklub er meget beærede over, at vi får lov at afholde indendørs DRF Mesterskab i springning. Det plejer at være et af de store højdepunkter på Vilhelmsborg hver år og det vil vi forsøge at efterleve, når nu corona satte en stopper for afholdelsen tidligere, fortæller Josefine Gade, Caroline Schultz og Maria Kjær Elsner fra Sønderborg Sportsrideklubs stævneudvalg. 

Rideklubben råder over en indendørs bane med et mål på 30x60 meter, hvilket er 10 meter mere i bredden, end hos mange andre af landets klubber. Det betyder også, at der er mulighed for at bygge lidt anderledes baner og nyder både banebyggere og ryttere. 

Læs mere på Ridehesten.dk